Testimonials van leerlingen van rijschool Rij-Max

 

Er is geen betere rijschool!!

Mijn naam is Romy Dekkers en ik ben in één keer geslaagd bij Rij-Max. We hebben heel wat samen afgelachen tijdens de lessen en Max heeft altijd vertrouwen in mij gehad en dit geuit. Met resultaat, want meteen de eerste keer geslaagd voor mijn praktijk!! Lees de volledige testimonial van Romy.


Max gaf mij vertrouwen door de gesprekken, discussies en ervaringen

Ik ben Robert Jansen, 35 jaar en in 67 lessen ben ik in één keer geslaagd bij Rij-Max. Mijn eigenwijze en perfectionistische instelling heeft mij behoorlijk tegen gewerkt. Maar in de loop van de tijd kwam het vertrouwen. Max gaf mij die door de gesprekken, discussies en ervaringen die we mee maakten in de auto. Lees de volledige testimonial van Robert.


Ik kan je aanraden om bij RIJ-MAX te gaan lessen!

Mijn naam is Bram van der Donk, 20 jaar en ik heb mijn rijopleiding gevolgd bij Max van Kuilenburg van Autorijschool RIJ-MAX. Ik wist dat ik het uiteindelijk zou gaan halen, dankzij het vertrouwen van Max in mij!. Lees de volledige testimonial van Bram.


Rij-Max: een geweldige rijschool!

Emiel had veel problemen met zijn concentratie en zakte voor zijn theorie-examen. Rij-Max heeft Emiel geadviseerd op over te stappen van een schakelauto naar een automaat en om individuele theorielessen te nemen. Met resultaat want Emiel slaagde daarna voor zijn theorie en in 1 keer voor zijn praktijkexamen! Niet voor niets dat Emiel Rij-Max een geweldige rijschool vindt en Max een geweldige rij-istructeur. Lees de volledige testimonial van Emiel.


Hoe Rij-Max helpt bij het kijken bij PDD-NOS

Paul van Rijsewijk kwam bij Rij-Max nadat hij bij een andere rijschool 5 keer gezakt was en bijna 60 lessen had gehad. De examinator gaf bij het laatste examen aan dat de fouten die hij zag voornamelijk kwamen door zijn PDD-NOS. Daarom is Paul op zoek gegaan naar een rijschool die gespecialiseerd is in het opleiden van mensen met autisme voor een rijbewijs. Paul heeft zijn rijbewijs nu wel gehaald bij Rij-Max! Lees de volledige testimonial van Paul van Rijsewijk.


Doordat Max mij steeds op mijn gemaak stelde en vertrouwen gaf in 1 keer geslaagd!

Rowan van Hoogenhuizen was erg zenuwachtig bij zijn eerste les. Doordat Max hem steeds op zijn gemak stelde en Rowan daardoor steeds meer vertrouwen kreeg is hij na 27 lessen en in 1 keer geslaagd bij rijschool Rij-Max. Lees de volledige testimonial van Rowan van Hoogenhuizen.


Sonja Verbakel: Geslaagd!

4 Juni 2014: Joeoeoeoeoeohoeoeoe kan vandaag al mijn Rijbewijs ophalen en ga vanavond meteen al rijden!!!!! Jeeeejjjj!!!! ... heb er zin in!!!! Ben zooooo blij!!! Dankjewel voor de rijlessen en de gezellieheid!! Gr. Sonja.


Linda van Rijsewijk: eerste keer geslaagd!

Nadat Paul zulke goede ervaringen had met Rij-Max is zijn zus ook gaan lessen bij Max. En met succes want ook zij is meteen met haar eerste rijexamen geslaagd. Proficiat Linda!


Michel in 1 keer geslaagd!

Michel X, heeft moeite met lezen (dyslectisch). Door de één op één theorielessen en de aangepaste praktijklessen (aanwijsborden e.d. lezen) is Michel geslaagd bij de eerste keer voor het rijexamen.


Mike van Eijndhoven: Mijn moeder kon het niet geloven

Mike van Eijndhoven: Hai Max, GESLAAGD!!! Mijn Moeder kon het niet geloven dat ik al bij de eerste keer geslaagd ben. Bedankt voor de fijne lessen. Het fijnste vond ik dat je overal de tijd voor nam terwijl ik maar weinig lessen heb hoeven nemen om te kunnen slagen.


Rij-Max maakt zijn reputatie weer waar

Luuk Reedijk: "Bedankt Max dat je mijn zoon hebt gelest. Je hebt jouw reputatie weer waar gemaakt."